A boldogság ragadós, akárcsak a szörp!

A Piroska Szörpnél mindig igyekszünk eleget tenni a vásárlói igényeknek, hogy mindenki megtalálhassa kedvenc Szörpjét, és hogy bezárjuk magunkat a fogyasztók szívébe, éreztetve Velük, hogy fontos a véleményük! Ennek értelmében újragondoltuk kedvenc Piroska Szörpjeitek receptjét, és 60%-al csökkentettük a kalóriatartalmat, gondolva azokra, akik szeretnének formában maradni, és azokra is, akiknek szigorú diétát kell követniük egészségük megőrzése érdekében, de nem szeretnének lemondani az ínycsiklandó Piroska Szörp ízéről.
És hogy mennyit jelent 60%? Ha ennyivel kevesebb cukrot tartalmaz kedvenc szörpöd, ennyivel többet is ihatsz belőle bűntudat nélkül, és épp ennyivel lesz szélesebb a mosoly is az arcodon, amikor megkóstolod a megújult Piroska Szörpöt! Ugyan az a gyümölcsös íz, egészségesebben!

 Földünk megóvása azonban éppoly fontos számunkra, mint az egészség megőrzése. Ezért a megújult Piroska Szörpöt továbbra is üvegpalackban találjátok majd meg a boltok polcain. A visszaváltott üvegeket üzemünkben fogadjuk, megtisztítjuk, és újabb zamatos Szörpökkel töltjük fel, hogy minél kisebbre csökkentsük gyárunk öko-lábnyomát. A Piroska Szörp gyárában ezen felül több fontos lépést is teszünk annak érdekében, hogy védjük Földünket – ilyen a napenergia felhasználása és a környezettudatos hűtőberendezések alkalmazása.

Ne maradj le szuper receptjeinkről sem!