Piroska - Elsőkorty szerelem

Csordul a pohárba a fényesen selymes Piroska Szörp, a tömény gyümölcs illat szétárad bennünk, loccsan rá a víz és kész az ízbomba:
málna, narancs, erdei gyümölcs, kivi, bodza, megannyi izgalmas variáció.
Ahányan vagyunk annyiféleképpen szeretjük, van, aki imádja, ha édesebb, mások épp csak ízesítik és színesítik a vizüket vele
– Te hogyan kevernéd be, ha most csavarnád le az üveg kupakját és töltenél a kedvenc poharadba belőle?

Frissülj fel, kapcsolj ki, érezd jól magad!

Te és mi is bontunk egy üveg Piroska Szörpöt, ha gyerekzsúrra készülünk, sőt, nem is egyet, legalább háromfélét viszünk haza a boltból. A kerti partikon a sör, bor és az ásványvíz mellett a Piroska Szörp is a hűtőbe kerül. De még vendégsereg sem kell hozzá, hogy legyen otthon mindig szörp, mert a család kedvence.
A legújabb gasztronómiai irányzatok forradalmasítják a szörpök felhasználását is, mint annyi mindent manapság: ízesítünk vele teát, feldobjuk vele a fagyi kelyhet, hozzálöttyintjük sütemények krémjéhez, felturbózzuk vele koktéljainkat és megédesítjük vele mártásainkat, leveseinket is.

Speciális gyártástechnológiájának és 33%-os gyümölcstartalmának köszönhetően a termék tökéletesen visszaadja a gyümölcsök eredeti ízét, zamatát. Magas szárazanyag tartalmának köszönhetően a hazai piacon fellelhető egyik legtöményebb szörp, amely a termék kilencszeres visszahígítását teszi lehetővé.
Hazánkban rendkívül magas a termékcsalád népszerűsége a fogyasztók körében. Társaságunk a termékek kiváló minőségének biztosítása érdekében, rendelkezik mind a hazai, mind a nemzetközi minőségirányítási követelményeknek megfelelő tanúsítványokkal.