Huncut mosoly minden cseppje!

A Piroska KIDS, a legújabb termékcsaládunk, a gyerekek bohókás vidámságát és kedvenc ízeit vetíti elénk. Persze a felnőttek is hamar a szívükbe zárják, hiszen belül mindig vágyunk a gyermek éveink finomságaira. Ízeink között hamar új kedvenceket találsz. Amiben hasonlítanak, hogy minimum 33% gyümölcstartalom van mindegyikben és legalább 9x-es higítással javasoljuk a fogyasztásukat. 

A régi Piroska család legkisebb tagjaként mutatkoznak be. Ez látható kedves formás üvegeiken és a 0,5 literes kiszerelésükön is, ahogy a boltok polcain találod. Természetesen az új generációk számára a Földünk megóvása alapvető fontosságú, ezért a megújult Piroska KIDS Szörpötöket üvegpalackba csomagolva készítjük.

Egy igazi koktél alapanyag, amit végre nem csak a felnőttek fogyaszthatnak. A gyerekek is teljes joggal várják a nyári hűsítőket, a KIDS ízei közül biztosan találsz új kedvencet ezekhez is. 

Gyerekzsúr, születésnap, grillezés, medencés buli, vizicsata? Egy újdonsággal teljes lesz a program. Keresd a boltok polcain a szörpjeinket és kápráztasd el a vendégeket egycsapásra.

Unod már a kölyök pezsgőt? Készítsd el a KIDS szörpöket szénsavas ásványvízzel, vagy szódával és kész is az ünnepi gyerekital. Extraként jöhet jégkocka, néhány szelet citrom, narancs vagy lime is. A bevállalósak a pohár szélére tehetnek puha pillecukrot, vagy kókuszreszeléket ízlés szerint. Vágj bele, próbáld ki Te is!

Piroska KIDS - Kókuszgolyó ízű gyümölcsszörp

0,5 l
Mesterséges színezéket és tartósítószert nem tartalmaz
Gyümölcstartalom min. 33%

Piroska KIDS - Puncs-Mignon ízű gyümölcsszörp

0,5 l
Mesterséges színezéket és tartósítószert nem tartalmaz
Gyümölcstartalom min. 33%

Piroska KIDS - Tuti-Frutti ízű gyümölcsszörp

0,5 l
Mesterséges színezéket és tartósítószert nem tartalmaz
Gyümölcstartalom min. 33%