A Piroska Termékeink Receptek Kapcsolat

„A Minőség Igazi Érték”

Ez cégünk filozófiája.

Borászatunk a Duna-Tisza közén helyezkedik el, 1950-ben alakult meg társaságunk jogelődje, a Szikrai Borászati Kft. pedig 1990. január 1. óta működik ezeken az alapokon és jelenlegi formában. A cég teljesen magyar tulajdonban áll a több, mint 60 éves fennállása óta.

Vállalkozásunk profilja kezdetben a szőlőfeldolgozás és a borászat volt, minőségi és asztali boraink mellett foglalkozunk vermut és pezsgő-gyártással is. A borászati tevékenységet az idő előre haladtával egyéb élelmiszeripari termékek gyártása egészítette ki. Ma már az értékesítésünk nagy részét teszi ki ez a termékkör.

Legtradicionálisabb termékünk a Piroska gyümölcsszörp család. Speciális gyártástechnológiájának és 33%-os gyümölcstartalmának köszönhetően a termék tökéletesen visszaadja a gyümölcsök eredeti ízét, zamatát. Tartósítószert és mesterséges színezéket nem tartalmaz. Magas szárazanyag tartalmának köszönhetően a hazai piacon fellelhető egyik legtöményebb szörp, amely a termék kilencszeres visszahígítását teszi lehetővé. Hazánkban rendkívül magas a termékcsalád népszerűsége a fogyasztók körében. Társaságunk a termékek kiváló minőségének biztosítása érdekében, rendelkezik mind a hazai, mind a nemzetközi minőségirányítási követelményeknek megfelelő tanúsítványokkal. Három legközkedveltebb ízünk, a málna, narancs és a bodza mellett 11 ízben kapható szörpünk. Ezek a következők: cseresznye, kivi-lime, erdei vegyes, gránátalma, citrus-mix, meggy, szamóca, feketeribizli, alma, csipkebogyó és áfonya-arónia.

Ismerd meg

A hagyományos szörpcsaládunk mellett 2015-ben
bevezetésre került termékpalettánkra a sztíviával édesített Piroska szörp. A steviával ízesített szörpünk kiválóan alkalmas cukorbetegek számára is, mivel nem emeli meg a vércukor szintet, hiszen glikémiás indexe nulla. Éppen emiatt a fogyókúrázók számára is nagy segítség, hiszen segít leadni a felesleges kilókat, mivel jórészt emésztetlenül halad át a szervezeten, ráadásul nullkalóriás. Ezeket a következő ízekben értékesítjük: narancs, málna, feketeribiszke, tőzegáfonya, pink grapefruit-pirosibizli.

Ismerd meg

Alacsonyabb árfekvésű termékeink közé tartoznak az alma alapon készített úgynevezett „ízű” szörpjeink, melyek alma-meggy, alma-szamóca, alma-málna és alma feketeribizli ízekben kaphatóak.

Ismerd meg

Ezeken felül értékesítünk PET palackos
0,7l-es kiszerelésű Piroska szörpöket is hagyományos
és light verzióban egyaránt.